» » Відбулося засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Відбулося засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Дата: 20-10-2014, 17:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 жовтня 2014 року відбулося засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу. На засіданні окреслили основні напрями роботи  на 2014-2015 навчальний рік. До складу товариства увійшли студенти 1-5 курсів факультету обліку і аудиту, які цікавляться науково-дослідною діяльністю та вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук. 

 

Відкрив роботу СНТ завідувач кафедри аудиту, ревізії та аналізу, доктор економічних наук, доцент Василь Антонович Дерій. Науковець з упевненістю висловив міркування про те, що студентські наукові ініціативи є способом утвердження молодого фахівця в економічній сфері діяльності, а також показником ефективної співпраці викладачів із студентами. Для поглиблення теоретичних знань Дерій В.А. запросив членів СНТ відвідувати наукові заходи, в тому числі й міжнародні конференції для науковців, що проводяться у стінах університету, побажав успіхів та високих досягнень у науковій роботі.

 

Куратор СНТ у 2013-2014 н.р. Марія Михайлівна Шестерняк розповіла про наукову діяльність СНТ у минулому навчальному році та представила нових учасників товариства. Щоб допомогти студентам у організації та проведенні дослідницької роботи, Марія Михайлівна пояснила алгоритм викладу матеріалів досліджень та методику формування доповідей, написання тез доповідей і наукових статей. Також викладач познайомила учасників з куратором СНТ на 2014-2015 н.р. – Людмилою Іванівною Голінач.

 

Куратор оголосила тематику секційних занять на поточний навчальний рік та спільно із учасниками товариства обрала форми організації СНТ. Людмила Іванівна розповіла про особливості підготовки презентацій, як наочного супроводу наукових доповідей, з урахуванням диференціації та особливостей кожного із видів наукових заходів.