» » Першокурсники факультету банківського бізнесу відвідали Вінницю!

Першокурсники факультету банківського бізнесу відвідали Вінницю!

Дата: 20-10-2014, 12:42 | Автор: Студенти першого курсу ФББ

 Нещодавно  студенти першого курсу факультету банківського бізнесу відвідали одне з найкрасивіших міст України – Вінницю. Перш за все  вони прогулялися чудовим парком ім. Горького, красу якому додає золота осінь. Наступним етапом екскурсії був музей ім. М.І. Пирогова, де молодь змогла відчути атмосферу минулого.

 

Ще одним чудовим відкриттям  став музей ретро-автомобілів. Тут кожна річ має свою історію, а ретро-музика й старі автомобілі допомогли перенестись в епоху наших дідусів.

 

На завершення екскурсії студентів чекала дивовижна програма – світломузична вистава єдиного в Україні та найбільшого в Європі плаваючого фонтану. Враження від чарівного видовища, коли сильні струмені води у супроводі світлових і лазерних ефектів піднімаються вгору під музичний супровід, справді дивовижні. Також неймовірною була  відео-проекція музичних композицій на величезному водному екрані.

 

Всі повертались додому з надією ще раз відвідати це прекрасне місто. Дякуємо нашим наставникам, що організували таку цікаву екскурсію.