» » “Керівник має бути не тільки управлінцем, а й партнером”

“Керівник має бути не тільки управлінцем, а й партнером”

Дата: 14-10-2014, 12:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Саме такий висновок зробили студенти груп МАУБ-11, МАУБ-21, МАУБ-31 (ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина), відвідавши тренінг з курсу “Бізнес-планування”, координатором якого був відомий тернопільський бізнесмен, власник нічного клубу “Алюр” Богдан Мирославович Цупер. 

 

Учасниками тренінгу були також куратори груп: к.е.н., старший  викладач М. Б. Нагара, к.е.н., доцент О. Я. Гугул, к.е.н., доцент М. М. Корман, викладач У. В. Ткач. 

 

Богдан Мирославович підкреслив, що бізнес – це поєднання війни та спорту. Агресивний збут, атакуючий маркетинг, партизанський рекрутинг вже стали звичними “військовими” тактиками багатьох підприємств. Проте сучасний постіндустріальний етап розвитку економіки вимагає не лише жорстких прагматичних бізнес-інструментів. Це спонукає до використання  новітніх підходів до ведення бізнесу. 

 

Богдан Мирославович Цупер додав, що наполегливість - це 90% успіху. Він порадив усім присутнім бути готовими до змін, розвиваючи при цьому нестандартність мислення і адаптивність. 

 

Тренінг пройшов у формі дискусії, в якій молодь брала активну участь, ставлячи гостю різнопланові запитання. 

 

Студенти щиро дякують своєму викладачу,  к.е.н., ст. викл. кафедри міжнародного бізнесу і туризму Марині Борисівні Нагарі, яка організувала незабутню зустріч. 

 

В кінці тренінгу Богдан Мирославович Цупер порадив усім завжди ставити перед собою ціль та ніколи не зупинятись на досягнутому!