» » День відкритих дверей в управлінні Пенсійного фонду України міста Тернополя

День відкритих дверей в управлінні Пенсійного фонду України міста Тернополя

Дата: 13-10-2014, 19:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою підвищення рівня обізнаності студентів щодо діяльності Пенсійного фонду України, фахівці управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі 8 жовтня 2014 року провели день відкритих дверей для випускного курсу студентів факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету та учнів третього курсу коледжу університету. Разом із студентами до управління завітали викладачі: д.н.держ.упр. Толуб’як Віталій Семенович, к.е.н. Петрушка Олена Володимирівна, к.е.н. Квасниця Оксана Василівна.

 

Начальник управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі Тетяна Григорівна Глух та перший заступник Ніна Якимівна Банзерук, заступник начальника управління з питань призначення пенсій Зіна Іванівна Гнатенко начальник відділу виплати пенсій  Людмила Євстахіївна Радковська ознайомили юнаків і дівчат з основними напрямками роботи управління та провела екскурсію у відділах управління. Під час спілкування з керівниками структурних підрозділів управління студенти дізналися про завдання та функції, які покладені на органи Пенсійного фонду, отримали роз’яснення щодо залежності розміру майбутньої пенсії від розміру легально отриманої заробітної плати (доходу).

 

У ході зустрічі було обговорено також питання добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, види пенсій, умови призначення пенсій та надання соціальних послуг за допомогою сучасних інформаційних технологій.

 

Студенти мали змогу поспілкуватися з фахівцями й отримати відповіді на запитання.