» » Знайомство майбутніх абітурієнтів із ТНЕУ

Знайомство майбутніх абітурієнтів із ТНЕУ

Дата: 13-10-2014, 13:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У суботу, 11 жовтня 2014 року, у Тернопільському національному економічному університеті відбулася зустріч колективу кафедри аудиту, ревізії та аналізу з вчителями та учнями Тернопільського НВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука» (ініціатори заходу – кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту, ревізії та аналізу Світлана Романівна Романів  і директор навчального закладу Олександр Миколайович Остапчук).

 

Метою зустрічі є ознайомлення учнів школи-ліцею із структурою ТНЕУ, бібліотекою електронних ресурсів, спортивним майданчиком та ін.

 

Відвідавчи лекційну аудиторію, учні відчули себе майбутніми студентами, оскільки мали можливість поспілкуватися із викладачами кафедри аудиту, ревізії та аналізу. Зокрема, завідувач кафедри доктор економічних наук, доцент Василь Антонович Дерій щиро привітав всіх присутніх, окреслив особливості і напрямки роботи кафедри і представив її викладачів. Особливістю виступу Дерія В.А. було прочитання авторських віршів, присвячених важливій роботі бухгалтерів, аудиторів і ревізорів.

 

До зустрічі також долучилися кандидат економічних наук, доцент Романів Світлана Романівна, кандидат економічних наук, доцент Саченко Світлана Іванівна, кандидат економічних наук, доцент Голяш Ірина Дмитрівна та кандидат економічних наук, доцент Ярощук Олексій Вікторович. Викладачі поділилися із учнями власним розумінням ролі аудиторів, ревізорів та аналітиків у сучасному суспільному житті.

 

Активну участь в зустрічі брали  і студенти групи Рк-41, а саме студентський декан Лилик Назар, студентки Джус Мар’яна та Возняк Олена. Назар розповів майбутнім абітурієнтам про студентське життя, а також взяв участь у проведенні екскурсії по студмістечку ТНЕУ.

 

На завершення  заступник директора з навчально-виховної роботи Тернопільського НВК «Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука» Галина Євгенівна Гонташ щиро подякувала завідувачу і викладачам кафедри аудиту, ревізії та аналізу за гостинну атмосферу і висловила надію стосовно майбутньої співпраці.