» » Триває тиждень правових знань у ТНЕУ

Триває тиждень правових знань у ТНЕУ

Дата: 10-10-2014, 21:29 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

9 жовтня 2014 року з ініціативи відділу гуманітарної освіти та виховання відбулася зустріч на тему «Правова свідомість сучасного юриста». У заході взяли участь кандидат юридичних наук, доцент кафедри правового регулювання економіки і правознавства юридичного факультету ТНЕУ, голова Координаційної ради молодих юристів Тернопільської області при Головному управлінні юстиції у Тернопільській області Роман Володимирович Якубовський, члени Координаційної ради молодих юристів Тернопільської області при Головному управлінні юстиції у Тернопільській області Вікторія Іванюк та Назар Івашків.

 

Упродовж зустрічі обговорювалися актуальні проблеми правової свідомості юриста в сучасних умовах. Студентів цікавило як стати успішним юристом, кваліфікаційні вимоги, які до нього ставляться, як відбувається стажування, а також проходження практики.

 

Молодь мала можливість ознайомитися із матеріалами книжкової виставки «Знати право, служити праву, захищати право», представленої у читальному залі бібліотеки ТНЕУ.