Тиждень правових знань у ТНЕУ

Дата: 1-10-2014, 11:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Повідомляємо, що у період з 6 по 19 жовтня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті проходитиме Тиждень правових знань.

 

Пропонуємо вашій увазі план проведення заходу.

1. Зустріч студентів ФББ, ФОА із адвокатом, к.ю.н., доцентом ТНЕУ Тарасом Олеговичем Цимбалістим на тему «Актуальні проблеми державотворення в Україні»

(6 жовтня,  о 15.00 год., І корпус, університетська світлиця);

 

2. Зустріч  студентів ФКІТ, ФАЕМ  із головою профспілкової організації студентів ТНЕУ Антоном Михайловичем Шевчуком та директором студмістечка ТНЕУ  Іваном Володимировичем Плішком на тему «Механізм реалізації прав та обов’язків студентів ТНЕУ»

(7 жовтня, о 15.00 год., гуртожиток №1, ауд.101); 

 

3. Зустріч  студентів ФЕУ, КЕПІТ із суддею адміністративного суду  в Тернопільській області Андрієм  Васильовичем Осташем на тему «Місце адміністративних судів в системі судочинства в Україні»

(8 жовтня, о 15.00 год., гуртожиток №4, ауд. 401);

 

4. Виїзне засідання студентського гуртка ЮФ ТНЕУ на тему «Правова свідомість сучасного юриста»

(9 жовтня,  о 15.00 год., І корпус, університетська світлиця);

 

5. Зустріч студентів ЮФ, ФФ та ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина із заступником начальника відділу перевірок з окремих питань управління податкового аудиту Тернопільської обласної державної податкової інспекції Головного управління доходів у Тернопільській області Тетяною Шевчук на тему  «Податкова система в Україні»

(10 жовтня,  о 15.00 год., І корпус, університетська світлиця);

 

Детальнішу інформацію про час та місце проведення заходів можна дізнатись у відділі гуманітарної освіти та виховання: т. 47-58-59,  в. т. 11-118.