» » Візит делегації ТНЕУ до Словацької Республіки

Візит делегації ТНЕУ до Словацької Республіки

Дата: 29-09-2014, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Делегація Тернопільського національного економічного університету 22-24 вересня 2014 року відвідала Словацьку Республіку. Ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор А.І. Крисоватий та директор ННІІОТ О.М. Десятнюк прибули з метою розвитку програм міжнародного співробітництва університету та культурно-освітньої підтримки місцевої української громади.

 

Під час візиту відбулися робочі офіційні зустрічі з Генеральним консулом України в Пряшеві п. Ольгою Бенч, ректором та проректором з міжнародних зв’язків Пряшівського університету професором Рене Матловічем та доцентом Іванною Цімермановою, ректором та деканом факультету підприємництва професором Міхалом Ткачем Кошіцького технічного університету професором Антоном Чижмарем та професором Вінцентом Шолтисем, ректором та проректором з міжнародних зв’язків університету ім. Павла Йозефа Шафаріка професором медицини Владіславом Міроссаєм та доцентом Славкою Томашиковою, деканом економічного факультету Братиславського університету…

        

Упродовж зустрічей було досягнуто домовленостей стосовно підписання двосторонніх угод про співробітництво, які передбачають участь у спільних наукових проектах під егідою Європейського Союзу, створення нових освітніх програм, обмін студентами та  викладачами, проведення спільних спортивних, культурних та наукових заходів.