» » Першокурсники ФББ побували на екскурсії в замках та духовних центрах Львівщини!

Першокурсники ФББ побували на екскурсії в замках та духовних центрах Львівщини!

Дата: 23-09-2014, 12:04 | Автор: Факультет банківського бізнесу

13 вересня 2014 року першокурсники факультету банківського бізнесу та студентський науковий гурток «Банківський аналітик» вирушили на екскурсію цікавими куточками Західної України.

 

Першим у маршруті був Золочівський замок, який вражає оригінальністю архітектури. Він збудований у першій третині ХVII ст., як оборона фортеця. Сьогодні Золочівський замок – це музей-заповідник, відділення Львівської картинної галереї. Поряд із ним розташоване ще одне диво Золочева – Китайський палац, який втілює європейське уявлення про архітектуру Сходу XVII ст. Це єдина пам’ятка такого типу в Україні й одна із трьох у світі.

 

Пізніше студенти відвідали Церкву Успіння Пресвятої Богородиці у с. Глинянах, що на Львівщині. В цій церкві знаходиться унікальна ікона, яку за легендами подарував місцевим жителям Богдан Хмельницький. Дива, пов’язані з іконою, розпочалися 1936 року, коли вона почала відновлюватись та випромінювати дивне  світло. Зараз відомо багато випадків оздоровлення  людей.

 

Також молодь побувала в Свято-Успенській Унівській лаврі. Це чоловічий монастир Студійського уставу, древня християнська святиня, визначний центр духовності Галичини і, водночас, унікальна історична пам’ятка із цікавим архітектурним ансамблем.

 

Студенти сподіваються, що така поїздка буде далеко не останньою. Адже це була чудова нагода знайти нових друзів й познайомитися із студентами старшокурсниками.

 

Ця екскурсія об’єднала усіх в єдину студентську сім’ю під назвою ФАКУЛЬТЕТ БАНКІВСЬКОГО БІЗНЕСУ!!!