» » В ТНЕУ відбулася перша зустріч Студентського парламенту України

В ТНЕУ відбулася перша зустріч Студентського парламенту України

Дата: 22-09-2014, 12:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

19 вересня 2014 року у стінах Тернопільського національного економічного університету розпочалася робоча зустріч Студентського парламенту. До Тернополя прибуло 16 представників з різних областей України.

 

Молодіжних лідерів привітав ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий. «Студенти – це основа нашого колективу, без них не було б університету. Вони є особистостями, які прагнуть змін, креативності, інновацій.» Ректор наголосив на активній життєвій позиції, яку займають студенти ТНЕУ, розповів про їхню участь в організації навчального процесу й дозвілля. «Не бійтеся самостійно приймати рішення, – зазначив А.І. Крисоватий, – сміливо висловлюйте свої думки, продукуйте власні ідеї й втілюйте їх у життя.»

 

Представники парламенту жваво обговорювали з ректором новий закон України «Про вищу освіту», а також питання організації роботи студентського самоврядування.

 

У ході робочої зустрічі було обговорено можливість співпраці з центрами працевлаштування, нові проекти студентських лідерів, а також запропоновано шляхи їх реалізації. Зокрема, прозвучала пропозиція організувати юридичні школи та бізнес-школи для навчання зацікавленої молоді.

 

Сподіваємося, що робота Студентського парламенту України буде вдалою та результативною, й усі запропоновані проекти  втілюватимуться у життя.