» » ННІІОТ ТНЕУ запрошує на підвищення кваліфікації (стажування) у США

ННІІОТ ТНЕУ запрошує на підвищення кваліфікації (стажування) у США

Дата: 5-09-2014, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Тернопільський національний економічний  університет у партнерстві з Міжнародною Культурно-освітньою Асоціацією (ICEA) та Коледжем Солекс (Solex College) реалізовують спільну програму «Educational Bridge». В рамках програми будуть проведені двотижневі програми підвищення кваліфікації (стажування) та інтенсивної практики викладання англійської мови для викладачів освітніх закладів в м. Уілінг (Wheeling) північне передмістя Чикаго, штату Ілліноїс.

 

Основною метою програми є вивчення методики викладання англійської мови, а також застосування інноваційних технологій при викладанні навчальних предметів англійською мовою. Solex College проводить навчання на основі методики та матеріалів Cambridge University Press, яка заснована на особистісно-орієнтованому навчанні.

 

В програмі підвищення кваліфікації (стажування) (39 годин) передбачено професійне навчання у формі відвідування спеціальних курсів, проходження  тестів на рівень знань англійської мови (вхідний і вихідний тест), проведення семінарів, круглих столів, занять, співбесід  з провідними викладачами  коледжу, отримання відповідних сертифікатів по завершенню навчання. 

 

Запрошуємо взяти  участь у програмі!

 

На Ваш запит надамо детальну програму та перелік документів, необхідних для проходження співбесіди в консульському відділі Посольства США в Україні.

 

За додатковою інформацією звертайтесь у сектор реалізації експериментальних освітніх програм ННІІОТ ТНЕУ (вул. Львівська 11а, корпус 11, кабінет 11202 А. Тел.вн.: 10045).