Потрібна допомога!!!

Дата: 5-09-2014, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До уваги викладачів, студентів ТНЕУ та людей доброї волі! Колектив кафедри аудиту, ревізії та аналізу звертається до усіх небайдужих допомогти нашому колезі к.е.н., доценту Карпику Ярославу Михайловичу в лікуванні його онучки Златочки.

 

Маленька Златочка Карпик з Тернополя бореться за життя. Їй тільки 3 рочки, а вона вже перенесла 2 складні операції з видалення пухлини головного мозку. Наразі дівчинка разом з батьками перебуває в лікарні в Сієтлі США. Лікарі дали промінь надії – Злата може жити. Проте на лікування треба велику суму грошей, відтак батьки, рідні, знайомі просять допомоги у небайдужих. Півтора роки тому у дівчинки діагностували гліому стовбура мозку. Для батьків діагноз донечки став страшною звісткою. З того часу дівчинка бореться за життя. Батьки щодня допомагають її боротися зі страшною хворобою. Проте без допомоги небайдужих робити це важко. Рідні та близькі дівчинки просять не бути байдужими, долучатися до збору коштів. 

 

Більше читайте тут: http://tsn.ua/dopomoga/dopomozhut-malenkiy-zlati-poboroti-nedugu-364940.html

 

Бажаючих допомогти просимо звертатися на кафедру аудиту,ревізії та аналізу до Саченко Світлани Іванівни, та ст. лаборанта кафедри Соловій Оксани Петрівни – внутрішній телефон -12-301.