» » Міжнародний проект «Scientific Fun– Наукові пікніки в Україні»

Міжнародний проект «Scientific Fun– Наукові пікніки в Україні»

Дата: 5-09-2014, 11:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого вересня 2014 р. в м. Тернополі на Театральному майдані відбудеться Міжнародний проект «Scientific Fun– Наукові пікніки в Україні».

 

«Наука єднає Україну!» – під цим гаслом об’єднаються науковці та дослідники, практично, з усіх куточків України.

 

«Наука врятує Україну» – цей заклик несе за собою популяризацію науки серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні. У рамках проекту кожен охочий зможе поекспериментувати в імпровізованій лабораторії, відчути себе дослідником та поспілкуватися з науковцями.

 

На поціновувачів наукового мистецтва очікуються такі досліди, як: запалення міні-вулкану, приборкання блискавки, зображення оптичної ілюзії – це далеко не все, що чекає учасників та гостей проекту «ScientificFun – наукові пікніки в Україні». Загалом, організатори готують кілька десятків цікавих дослідів з фізики, хімії, біології, астрономії, психології та економіки.

 

Заходи у рамках проекту «ScientificFun – наукові пікніки в Україні» відбулися у вересні 2013 року у п’яти містах України: Львів, Тернопіль, Київ, Луганськ та Харків. За підрахунками, участь у них взяли близько 16 тисяч юних дослідників та членів їх родин. Рекордна кількість учасників зафіксована у Харкові: на завершальному етапі естафети у першій столиці України свої сили спробували близько 7 000 городян різного віку. 

Проект проходить за підтримки Фонду «Освіта для Демократії».

 

За додатковою інформацією звертайтесь у

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:

вул. Львівська 11, офіс № 1106 (1-й корпус),

тел.47-58-64; e-mail:cpv[at]wunu.edu.ua