» » Студенти ТНЕУ – учасники телепрограми «Ранок з ТТБ»

Студенти ТНЕУ – учасники телепрограми «Ранок з ТТБ»

Дата: 3-09-2014, 10:01 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Теплого, сонячного, першовересневого ранку студенти Тернопільського національного економічного університету – Павло Тютюнник (ФКІТ), Василь Воробець (студентський декан ФФ), Іванна Герман (ФФ) – були гостями популярної на Тернопільщині телепрограми «Ранок з ТТБ».

 

Студенти нашого університету ділилися своїми враженнями щодо студентського життя, окреслювали вагомість своєї спеціальності, розповідали про студентські будні. Одностайна думка усіх, що сучасний студент – це високоосвічена особистість, багатогранна у своїх думках і вчинках, а також завжди прагнуча до самовдосконалення.

 

Вихованці ТНЕУ наголошували на тому, що сьогоднішній студент не повинен бути пасивним спостерігачем, а вмілим ретранслятором величезного досвіду предків, активним учасником різноманітних як інтелектуальних, так і мистецьких заходів, а також справжнім патріотом своєї держави.

 

У словах студентів вчувалась велика любов до рідного вишу, адже саме у його стінах формується еліта нашої нації, котра торуватиме шлях до вершин творчості та інтелекту.