» » Дорогі студенти, високоповажні колеги, шановні працівники!

Дорогі студенти, високоповажні колеги, шановні працівники!

Дата: 28-08-2014, 11:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста! Це свято всіх, для кого Тернопіль став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди, хто його відчув усім серцем і душею.

 

У ці дні кожен з нас є частиною великої української родини. Ми любимо тебе, Тернопіль, ми пишаємося нашою історією, радіємо успіхам. Об'єднані у любові до нашого міста, працюємо і живемо для його добра, допомагаємо тим, хто цього потребує. Тут особлива атмосфера, мальовничі краєвиди, ошатні будинки, затишні вулиці та площі. Найбільша гордість Тернополя – його мешканці. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з їх щоденної копіткої праці, знань і талантів. Найцінніші риси  тернополян – патріотизм, поєднаний з героїзмом, вірність традиціям нашого краю, бажання творити і любити. Наше місто – це твердиня українського духу, приклад любові до України. 

 

У сьогоднішній святковий день бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай мир, спокій, любов живуть на кожній вулиці Тернополя, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і вільну громаду України!

 

Божого Вам благословення та нових звершень на благо рідного міста!

 

Зі святковою шанобливістю ректор ТНЕУ  А.І. Крисоватий