» » Поспішай зареєструватися на участь у програмі “Team Member” від AIESEC!

Поспішай зареєструватися на участь у програмі “Team Member” від AIESEC!

Дата: 8-08-2014, 12:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До 13 серпня студенти з 18 міст України зможуть взяти участь у наборі на програму “Team Member” від AIESEC!

 

Дорогий студенте! Ця програма дозволить тобі отримати практичний досвід у найбільшій молодіжній організації світу. Ставши учасником програми, ти спробуєш себе в ролі члена команди, яка буде організатором соціального проекту.  Програма “Team Member” передбачає розвиток професійних навичок та особистісних якостей, зокрема: тайм-менеджмент, досвід організації проектів, досвід проведення інтерв’ю, робота у сфері social media маркетингу, покращення володіння англійською мовою та інші. А також – це спілкування з однолітками з різних країн, які працюють у соціальних проектах в Україні.

 

Програма “Team Member” – це можливість розвинути свої навички та застосувати знання, отримані в університеті, на практиці. Якщо ти прагнеш розвитку, нового досвіду та роботи у міжнародному середовищі, то бери участь в наступних етапах відбору:

 

1. Зареєструйся через анкету на сайті. Це дасть нам можливість запросити тебе на наступні етапи відбору.

2. Співбесіда з представниками AIESEC у твоєму місті. Ми дізнаємося більше про тебе, твої інтереси та плани, а також перевіримо твої цінності та компетенції.

3. Assessment Centre. Разом з іншими кандидатами ти будеш приймати участь в ділових іграх, які допоможуть нам виявити твої сильні сторони та моделі поведінки в різних ситуаціях.

4. Для кандидатів, які успішно пройшли попередні етапи, проводиться тренінг від представників AIESEC. На ньому ти зможеш познайомитися з іншими учасниками AIESEC, дізнатися про нашу діяльність та почути про проекти, до яких ти зможеш приєднатися.

 

Виникли питання?

Звертайся до Аліни Ковальової, національного віце-президента з управління персоналом в AIESEC Україна.

(050) 344 38 25

alina.kovalyova[at]aiesec.net