» » У співпраці із Благодійним фондом Богдана Гаврилишина: Young Generation Will Change Ukraine

У співпраці із Благодійним фондом Богдана Гаврилишина: Young Generation Will Change Ukraine

Дата: 5-08-2014, 10:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні студенти та молоді науковці! Благодійний фонд Богдана Гаврилишина надає унікальну можливість отримати неоціненний досвід у сфері демократичного державотворення та втілення його в Україні та запрошує взяти участь у програмі «Молодь змінить Україну».

«Молодь змінить Україну» – це ключова, довгострокова програма Фонду, яка стартувала з кінця 2012 року і щороку набирає обертів.

 

Ініціатор та ідейний натхненник програми Богдан Гаврилишин переконаний, що потенціал України є надзвичайно великим завдяки людському капіталу і природним багатствам.  Але для того, щоб країна максимально використала цей потенціал, потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем, політики щодо навколишнього середовища (біосфери).

 

Основна мета Програми – створення критичної маси молодих людей, які є рушієм змін і можуть здійснити трансформацію України. 

 

Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція, а також Польща – це шість найбільш ефективних, "здорових" європейських країн, досвід яких допоможе молоді – учасникам Програми – побудувати нову якісну державу – Україну. 

 

За сприяння Благодійного фонду Богдана Гаврилишина, формується група із молодих та перспективних людей віком від 20 до 35 років для поїздки за кордон на навчання.

 

З детальною інформацією про поїздку можна ознайомитися тут:

 

http://www.dorada.org.ua/8-news/311-nasha-asociacija-pochinae-formuvati-grupu-molodi-z-silskoi-miscevosti-dlja-uchasti-u-programi-molod-zminit-ukrainu.html 

 

http://bhfoundation.com.ua/programi/molod-zminue-ukrainu.html

 

Дедлайн подачі заявок: 31 жовтня 2014 року.