» » Запрошуємо на навчання за англомовною програмою підготовки магістрів спеціальності «Інформаційно-управляючі системи і технології»

Запрошуємо на навчання за англомовною програмою підготовки магістрів спеціальності «Інформаційно-управляючі системи і технології»

Дата: 1-08-2014, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

До уваги бакалаврів та спеціалістів усіх спеціальностей! Кафедра інформаційно-обчислювальних систем і управління факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ (http://iosu.wunu.edu.ua/) та Українсько-американська програма з комп’ютерних наук ( www.cs.umaine.edu/~aus/) запрошують бакалаврів та спеціалістів усіх галузей знань на навчання за англомовною програмою підготовки магістрів спеціальності «Інформаційно-управляючі системи і технології» у 2014-2015 навчальному році.

 

Термін навчання – 1,5 року. Особливістю магістерської програми є можливість навчання упродовж одного або кількох семестрів (усі кредити будуть перезараховані) у вищих навчальних закладах Німеччини: Берлінському університеті прикладних наук або в Університеті прикладних наук у Дортмунді.

 

Детальнішу інформацію можна отримати у завідувача кафедри ІОСУ, доктора технічних наук, професора  Анатолія Олексійовича Саченка (as[at]wunu.edu.ua, моб. тел. +38097-431-3425, +38095-609-2060)  або куратора УАП, кандидата технічних  наук, доцента Павла  Євгеновича Бикового (pb[at]wunu.edu.ua, моб. тел. +38096-609-16-84.)