» » Студенти ТНЕУ присягнули на вірність народу України!

Студенти ТНЕУ присягнули на вірність народу України!

Дата: 21-07-2014, 10:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцятого липня 2014 року понад 150 юнаків Тернопільського національного економічного університету присягнули на вірність народу України. 

 

Зі щемом у серці й слізьми на очах прийшли привітати синів матері й батьки, рідні й близькі. Урочиста церемонія відбувалася за участю ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого, начальника Центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ, полковника Володимира Гукалюка, виконуючого обов’язки  військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату, полковника Володимира Катинського, заступника начальника Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та деканів факультетів Тернопільського національного економічного університету.

 

Вишикувавшись під команду «Струнко», під супровід державного гімну, юнаки винесли прапор України. 

 

На плацу вирували емоції. Студенти, що прийняли військову присягу, пройшли урочистим маршем, продемонструвавши чіткий стройовий крок та військовий вишкіл. Традиційно, кожен з молодих людей мав нагоду кинути монету «на щастя».

 

Ректор ТНЕУ нагородив кращих юнаків грамотами та висловив подяку за сумлінність в оволодінні військовими навичками. 

 

«Уже декілька років військова кафедра Тернопільського національного економічного університету готує офіцерів запасу. Надзвичайно приємно дивитися сьогодні на вас – мужніх, сильних синів України. Переконаний, що слова присяги гартуватимуть і зміцнюватимуть Ваш дух, надаватимуть наснаги та віри у перемогу. Я пишаюся вами. Впевнений у тому, що омріяний мир у нашій державі настане», - сказав професор Крисоватий.

 

Привітати наших студентів прийшли виконавці творчих колективів ТНЕУ й подарували гостям та учасникам церемонії патріотичні пісні про Україну.

 

Щиро вітаємо випускників військової кафедри ТНЕУ! Упевнені, що у ці непрості часи ваші відвага та завзяття стануть запорукою миру і процвітання нашої держави!