» » Урочисте вручення дипломів випускникам факультету обліку і аудиту

Урочисте вручення дипломів випускникам факультету обліку і аудиту

Дата: 16-07-2014, 16:41 | Автор: Факультет обліку і аудиту

9 липня 2014 року в залі засідань вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам п’ятого курсу факультету обліку і аудиту. Дипломи зі спеціальності 8.030509 (магістр з обліку і аудиту) були вручені 54 студентам,  зі спеціальності 7.030509 (спеціаліст з обліку і аудиту) -11. За відмінні успіхи в навчанні двоє випускників отримали дипломи з відзнакою.

 

У заході взяли участь: декан факультету обліку і аудиту, кандидат економічних наук, доцент О.Л. Шашкевич, голова правління ПАТ «Тернопільський радіозавод Оріон», кандидат економічних наук,  доцент Я. М. Карпик, завідувач кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг, доктор економічних наук, професор М. Р. Лучко, завідувач кафедри аудиту, ревізії і контролінгу, доктор економічних наук, професор М. С. Пушкар, методист ФОА І. Ю. Дідушин, батьки випускників та гості свята.

 

Відкриваючи урочисте зібрання, декан факультету Олександр Любомирович Шашкевич привітав студентів з успішним завершенням навчання та зазначив, що отримані якісні знання безсумнівно допоможуть вирішувати проблеми, що виникатимуть на робочих місцях, а також у вітчизняній економіці, науці та суспільному житті.

 

З вітальним словом до випускників також звернувся голова правління ПАТ «Тернопільський радіозавод Оріон» Я. М. Карпик, побажавши знайти себе на життєвому шляху, стати відповідальними громадянами, гідними людьми, адже для них розпочинається дорослий період життя, час самовдосконалення і прийняття серйозних рішень.

 

Не залишилися осторонь і завідувачі випускових кафедр.

 

Щирі слова настанови на майбутнє пролунали від професора М. Р. Лучка, який сердечно привітав випускників із закінченням навчання, побажавши їм зайняти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності, не забуваючи також підтримувати зв’язки із кафедрою.

 

Професор М. С. Пушкар дав настанови випускникам щодо майбутнього працевлаштування та використання набутих під час навчання навиків та знань на практиці.

 

Від імені студентів звернулась староста групи ОБСм-51 Наталія Джугла, подякувавши викладачам за їхнє терпіння, турботу, бажання навчити, формувати справжніх фахівців. Вона також пообіцяла гідно нести звання випускника факультету обліку і аудиту.

 

Протягом п’яти років увесь професорсько-викладацький колектив ТНЕУ докладав зусиль, щоб донести до студентів знання, допомав їм знайти себе та стати справжніми професіоналами. Місія завершена, а у  випускників – черговий крок у щасливе і світле майбутнє.