» » Вручення дипломів випускникам кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства ТНЕУ.

Вручення дипломів випускникам кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства ТНЕУ.

Дата: 16-07-2014, 11:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

15 липня 2014 року відбулося урочисте вручення дипломів магістра та спеціаліста випускникам кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства ТНЕУ.

 

За традицією свято розпочалося з урочистого звучання гімну України та Тернопільського національного економічного університету.

 

У заході взяли участь викладачі кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства, заступник директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій Святослав Васильович Питель, спеціаліст Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій Марина Семенівна Борисова та випускники з родинами.

 

З теплими словами до присутніх звернулася завідувач кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства Оксана Євгенівна Гомотюк.

 

«Надзвичайно приємно дивитися на вас сьогодні. Такі впевнені у собі, щасливі, адже роки навчання тепер уже позаду і ви рішуче вирушаєте підкорювати нові вершини. Але я переконана, що у вас залишаться найкращі спогади про Тернопільський національний економічний університет і такі висококваліфіковані фахівці, як ви, лише примножуватимуть славу своєї альма-матер», - сказала Оксана Євгенівна.

 

Вручаючи подяки за досягнення у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету, завідувач кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства сказала кожному щирі напутні слова.

 

Радісні усмішки сяяли на обличчях випускників. Під час свята панувала тепла, родинна атмосфера, адже колектив кафедри намагається знайти підхід до кожного студента. Староста та випускники висловили подяку своїм наставникам, вручили їм грамоти та наголосили, що навчання дало їм не лише необхідні знання, а й приносило задоволення.

 

Особливий настрій гостям свята подарували талановиті виконавці творчих колективів ТНЕУ.

 

Щиро вітаємо наших випускників й бажаємо їм успішного майбутнього!