» » Вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій

Вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій

Дата: 8-07-2014, 15:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

5 липня 2014 року відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій.

 

На святкову імпрезу, яка відбулася за участю творчих колективів Тернопільського національного економічного університету, були запрошені також батьки студентів. 

 

З вітальною промовою до гостей дійства звернулася директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк. «Диплом молодшого спеціаліста – це лише крок до впевненого майбутнього. Це результат Ваших зусиль, прагнення досягти своєї мети та стати висококваліфікованим фахівцем. Хтось із Вас продовжить навчання у Тернопільському національному економічному університеті, хтось обере інакше майбутнє. Але сьогодні Ви тут, в оточенні рідних, успішно подолавши шлях від вступника до молодшого спеціаліста, і ми пишаємося Вами. Адже Ви вкотре доводите, що студенти ТНЕУ- найкращі», - сказала Оксана Миронівна.

 

Тридцять один студент отримали кваліфікацію операціоніст з фінансів і кредиту, сорок – кваліфікацію бухгалтер. 

 

Особливо приємно відзначити студентів, яким було вручено дипломи з відзнакою, а саме: Оксану Павлівну Журавель, Олександра Анатолійовича Тибіня та Ірину Анатоліївну Хавтур.

 

Під час свята панувала родинна атмосфера. Обличчя випускників світилися щирими усмішками. Батьків ж переповнювала гордість за своїх дітей. 

 

Особливий настрій гостям дійства подарували творчі колективи ТНЕУ.

 

Щиро вітаємо наших випускників й бажаємо їм успішного майбутнього та продовження навчання у стінах Тернопільського національного економічного університету!