» » До уваги професорсько-викладацького колективу та студентства ТНЕУ!

До уваги професорсько-викладацького колективу та студентства ТНЕУ!

Дата: 7-07-2014, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

До нас надійшов лист від виконуючого обов’язки голови оргкомітету В.М. Величка, який звертається до громади міста з закликом підтримати українську армію.

 

«Щодня під час проведення антитерористичної операції на Сході України отримують важкі поранення або гинуть українські військові. Кожна втрата – це довічні сльози матерів, дружин і дітей, це біль і скорбота усієї України. А ще –це та надзвичайно висока ціна незалежності нашої держави, яку ми всі зараз платимо через злочинну бездіяльність високих чинів, уповноважених відповідати за безпеку країни впродовж останніх двадцяти років. За цей час українську армію грабували, позбавлялися професійності і боєготовності, а в останні роки відверто зраджували. 

 

Саме тому ми повинні швидко організуватися і виступити єдиним блоком на підтримку наших збройних сил та батальйонів, які утворені на Тернопільщині.

 

Повноцінне забезпечення військових сучасним оснащенням – питання, яке потрібно вирішити в максимально короткі строки за рахунок всіх ресурсів і джерел. Це час випробувань для всіх без винятку громадян України.

 

З метою невідкладної допомоги нашим батальйонам було утворено громадський оргкомітет, до роботи в якому запрошуємо долучитися в якості волонтерів усіх небайдужих.

 

Просимо звертатися в обласну раду (каб. 541) або за номерами: 0970651001, 0970651004 (Василь), 0961341520 (Володимир)».