» » КОНСОЛІДОВАНА ІНФОРМАЦІЯ: СУЧАСНИЙ ФАХ ОСВІТНЬО-НАУКОВОГО НАПРЯМУ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК

КОНСОЛІДОВАНА ІНФОРМАЦІЯ: СУЧАСНИЙ ФАХ ОСВІТНЬО-НАУКОВОГО НАПРЯМУ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК

Дата: 20-06-2014, 15:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

До уваги бакалаврів, спеціалістів, магістрів! Кафедра міжнародних економічних відносин і міжнародної інформації Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина запрошує Вас на навчання за спеціальністю "Консолідована інформація". НАВЧАТИСЬ МОЖЕ КОЖЕН, хто має диплом бакалавра, спеціаліста чи магістра З БУДЬ-ЯКОЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ та БУДЬ-ЯКОГО ВНЗ. 

 

Вперше в Тернополі у ТНЕУ започатковано підготовку фахівців за галуззю знань 1801 “Специфічні категорії”,освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальність 8.18010015“Консолідована інформація”,кваліфікація-професіонал в галузі інформації та інформаційний аналітик,з узагальненим об’єктом діяльності консолідація (аналітико-синтетична обробка) інформації з метою підготовки пропозицій та інформаційно-аналітичних документів щодо: прийняття управлінських рішень; науково-технічної, виробничої та міжнародноїдіяльності, формування інтелектуального капіталу організаційної системи, виконання консалтингових проектів і проектів з реінжинірингу.

 

Фахівець може займати, первинні посади: заступник директора по управлінню знаннями, інформаційно-аналітичній роботі, керівник (співробітник) інформаційної служби (відділу), служби консалтингу, інформаційно-аналітичного відділу (служби), відділу стратегічного планування і прогнозування, збуту, відділу реінжинірингу.

 

Випускники можуть працювати також: – керівниками науково-дослідних підрозділів; керівниками проектів та програм, менеджерами у сфері надання інформації; менеджерами корпоративних інформаційних систем; менеджерами (управителями) з дослідження ринку та вивчення суспільної думки; бізнес-аналітиками, аналітиками бізнес-процесів. 

 

Назва спеціальності за європейською системою – Business Intelligense.

 

Посади, які можуть обіймати випускники за європейською системою організації праці: аналітик (analyst); архітектор знань (knowledgearchitect); журналіст проектів (projectsjournalist); інформаційний менеджер (informationmanager); редактор змісту (contenteditor); керівник знаннями (knowledgeleader).

 

Підготовка професіоналів у галузі інформації та інформаційних аналітиків (2433.2 по ДК003-95) на спеціальності “Консолідована інформація” здійснюється відповідно до рекомендацій TheSocietyofCompetitiveIntelligenceProfessionals.Відповідно до даних рекомендацій підготовка повинна забезпечувати придбання студентами навичок, що дозволяють здійснювати, так званий IntelligenceProcess.