» » Студенти УНФП розповідають про семестрове навчання в Дортмундському університеті прикладних наук

Студенти УНФП розповідають про семестрове навчання в Дортмундському університеті прикладних наук

Дата: 17-06-2014, 11:12 | Автор: Олександр Рудяк

Обираючи Тернопільський національний економічний університет, кожен студент Українсько-німецької факультет-програми мріє, що одного разу йому усміхнеться доля і він обов’язково відвідає Німеччину. Шести студентам 2-ого курсу УНФП ННІМЕВ (груп МЕВ-21 та МЕНМФ-21) Олійнику Юрію, Лазорко Мар’яні, Рудяку Олександру, Гринішину Олексію, Скорич Олександрі й Соболь Інні судилося побувати у мальовничому місті на заході Німеччини під назвою Дортмунд.

 

Прославлене завдяки футболу та місцевій команді «Борусія»  місто відкрилось перед нами із зовсім іншої сторони. Університет прикладних наук (Fachhochschule Dortmund) охоче прийняв нас на семестрове навчання та дозволив відчути на собі усі особливості європейської освіти. Організація навчального процесу тут і справді вражає ? величезне студентське містечко, висококваліфіковані викладачі, мультимедійне оснащення кожної з аудиторій ¬– все це створює чудову навчальну атмосферу. Також цьому сприяє розкішна бібліотека, де кожен може знайти усі необхідні матеріали, щоб підготуватися до пар або просто почитати щось цікаве.

 

В позанавчальний час ми охоче подорожуємо: старовинний Кельн та величний Дюссельдорф запам’ятались нам своїми незабутніми краєвидами.

 

 Підсумовуючи, хочемо сказати, що семестрове навчання в Дортмундському університеті прикладних наук  – це величезний досвід, сповнений незабутніх вражень.