» » У Тернополі змінено рух громадського транспорту

У Тернополі змінено рух громадського транспорту

Дата: 16-06-2014, 14:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З 16 червня 2014 року в Тернополі розпочинається капітальний ремонт вулиць Збаразька та Митрополита Шептицького, у зв’язку з чим буде змінено напрям руху транспорту.

 

За повідомленням управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради рух маршрутних таксі та тролейбусів буде змінений.

 

Так, тролейбуси маршруту №5 (вул. Миру – вул. Київська – вул. Л.Українки) забезпечать доставку пасажирів з мікрорайону «Дружба» в центральну частину міста по діючому маршруту №5, а також по звичному режимі маршруту №10 від зупинки «Стадіон» через проспект С. Бандери, вул. Київську, до зупинки «Текстильник» і в зворотньому напрямку по постійному маршруту №5.

 

Тролейбуси маршруту №8 («Газопровід» – вул. Л. Курбаса) забезпечить доставку працівників та студентів навчальних закладів з Сонячного масиву через проспект Злуки, Східний масив на вул. Микулинецьку до «Газопроводу» та в зворотньому напрямку з заїздом до зупинки «Текстильник» через проспект Злуки.

 

Згідно тимчасового розкладу тролейбуси маршруту №11 (вул. Тролейбусна – вул. Л. Українки – вул. Київська) забезпечать доставку пасажирів до зупинки вул. Київська та від зупинки 11-та школа по кільцю, в зворотньому напрямку через проспект Злуки, проспект. С. Бандери до зупинки Центр, а далі по маршруту №11.

 

Рух тролейбусів по маршрутах №3, №9 та №10 тимчасово зупинений.

 

Про зміни руху маршрутних таксі можна ознайомитися у прикріпленому файлі.

 

За матеріалами сайту Тернопільської міської ради