» » Науково-практична конференція «Нормативні, управлінські та міжнародні аспекти розвитку економіки та права» (№1/2014)

Науково-практична конференція «Нормативні, управлінські та міжнародні аспекти розвитку економіки та права» (№1/2014)

Дата: 16-06-2014, 11:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Громадська організація «Всеукраїнський центр економічного права» та кафедра господарського права і процесу Національного університету «Одеська юридична академія» запрошують Вас взяти участь у роботі постійно діючої науково-практичної конференції «Нормативні, управлінські та міжнародні аспекти розвитку економіки та права» (№1/2014)

 

Форма участі: очна та заочна.

 

За результатами проведення конференції буде опублікований збірник с матеріалами конференції (збірник матиме номер ISBN). 

 

Участь у конференції визнається апробацією результатів дисертаційного дослідження, що є обов’язковим для подальшого захисту.

 

Вартість участі у конференції:

1) 35 грн. за одну сторінку тез конференції (у разі необхідності у видачі (надісланні) друкованого екземпляру збірнику з матеріалами конференції);

2) 20 грн за одну сторінку тез конференції (у разі відсутності необхідності у видачі (надісланні) друкованого екземпляру збірнику з матеріалами конференції) – збірник надсилається у форматі .pdf на електронну адресу учасника.

 

Обсяг тез:  від 3 до 7 сторінок.

 

У разі необхідності пересилання друкованого екземпляра збірника учаснику необхідно додатково сплатити 25 грн на відшкодування вартості пересилання.

  

Контакти: +380995633358, Тарнавський Роман Віталійович.

E-mail: conf-law[at]ukr.net

Офіційний веб-сайт конференції: http://elconf.com.ua/



Інформаційний лист (укр.)
Завантажити Переглянути онлайн



Заявка (укр.)
Завантажити Переглянути онлайн


 
Інформаційний лист (рос.)
Завантажити Переглянути онлайн


 

Заявка (рос.)
Завантажити Переглянути онлайн