» » Студенти ТНЕУ побували у Технологічному освітньому інституті Західної Македонії (Республіка Греція)

Студенти ТНЕУ побували у Технологічному освітньому інституті Західної Македонії (Республіка Греція)

Дата: 6-06-2014, 10:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж багатьох років триває співпраця  між Тернопільським національним економічним університетом та Технологічним освітнім інститутом Західної Македонії (Греція). 

  

Цьогоріч кафедра міжнародної економіки організувала для студентів навчальну програму, що передбачала поїздку до Республіки Греція. 

 

Студенти не тільки мали змогу відвідувати заняття, а й ознайомитись з культурою Греції, відвідати цікаві туристичні місця та поспілкуватися з іноземними студентами. 

 

Тирчик Маргарита, Цокало Віктор, Года Олена, Наприклад Мирослава, Нога Максим, Симовоник Галина, Труліч Володимир та Сорока Анна на хвилі емоцій діляться своїми враженнями від поїздки: 

 

«Греція вразила мене своєю гостинністю та красою природи. Люди привітні та доброзичливі, завжди допомагали нам та зустрічали з посмішками,» - каже Мирослава.

 

«Особливо хочемо подякувати за запрошення та підтримку під час навчального процесу проректору Т.Е.І. професору Евангелосу Сіскосу,» - додає Маргарита.

 

«Нам вдалося поєднати і відпочинок, і навчання. Ми повернулися сповнені гарними враженнями та ентузіазмом. В майбутньому плануємо підтримувати зв`язки з викладачами та студентами Т.Е.І,» - доповнює Галина.

 

За словами керівника групи Олени Сергіївни Карась такі зустрічі стануть традиційними, тому заохочуємо наших студентів у наступному році не втратити шанс та використати грандіозну можливість побувати у Технологічному освітньому інституті Західної Македонії, а також чекаємо студентів із Греції у Тернополі.