» » Студентка ТНЕУ Ольга Росоха презентуватиме Тернопільщину на Всеукраїнському конкурсі краси у столиці

Студентка ТНЕУ Ольга Росоха презентуватиме Тернопільщину на Всеукраїнському конкурсі краси у столиці

Дата: 2-06-2014, 11:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Першого літнього дня у Тернополі відбувся конкурс краси "Студміс Тернопільщини 2014". Претендентками на титул королеви краси Тернопільщини були переможці відбіркових конкурсів, що проводилися попередньо у ТНЕУ, ТНТУ, ТНПУ, ТДМУ. Глядачі мали змогу насолоджуватися красою учасниць, що дефілювали на сцені в різних образах - сукнях в стилі ретро, ковбойських костюмах, купальниках та вечірніх сукнях. Найкрасивіші дівчата Тернопільщини мали можливість також продемонструвати свої творчі таланти: декламували вірші чи танцювали, показували кулінарний хист. 

 

Під час голосування журі найкрасивішою студенткою Тернопільщини назвало студентку факультету фінансів ТНЕУ - Ольгу Росоху. Майбутній лікар Валентина Кузьмінська - перша віце-міс, а друга віце-міс студентка економічного - Ірина Двійна. 

Відзнаку "Міс глядацьких симпатій" отримала нігерійка Ребека Огунємі (ТДМУ).

 

Щиро вітаємо нашу студентку та бажаємо не зупинятися на шляху самовдосконалення і розвитку творчих здібностей, адже ми переконані, що студентки ТНЕУ- найкрасивіші!

 

Вболіваємо за Ольгу та бажаємо завоювати титул найкрасивішої студентки України у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу краси!