» » Робоча зустріч ректора з педагогічним колективом Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Робоча зустріч ректора з педагогічним колективом Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Дата: 30-05-2014, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять дев’ятого травня ректор ТНЕУ  Андрій Ігорович Крисоватий відвідав засідання педагогічної ради Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. 

 

Разом із ректором привітати своїх вчителів приїхали випускники школи, тепер уже студенти третього та четвертого курсу Тернопільського національного економічного університету.

 

«Тернопільська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов є однією з найрейтинговіших шкіл міста. Учні вашого навчального закладу щороку стають призерами обласних та всеукраїнських олімпіад і конкурсів. Я щиро вдячний педагогічному колективу школи за вашу невтомну працю. Найбільша кількість абітурієнтів ТНЕУ – це випускники Тернопільської спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. У стінах нашого вищого навчального закладу вони показують найвищий рівень знань», - наголосив Андрій Ігорович.

 

Подяками за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну підготовку абітурієнтів, творчий підхід у справі навчання і виховання молоді та співпрацю з Тернопільським національним економічним університетом та подарунками ректор урочисто нагородив: директора Тернопільської спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов Степана Івановича Дудяка, заступника директора з навчально-виховної роботи Любов Василівну Шендеровську, заступника директора з питань вивчення іноземних мов Надію Олегівну Розум, заступника директора з навчально-виховної роботи у початкових класах Надію Дмитрівну Будій, заступника директора з навчально-виховної роботи Світлану Володимирівну Пільгун, заступника директора з виховної роботи Ольгу Валеріївну Пилипів та заступника директора з виховної роботи Людмилу Степанівну Стасишен. 

Педагогічний колектив школи отримав солодкий сюрприз від ректора та студентів.

 

Випускники презентували своїм вчителям авторський вірш Алли Бінцаровської:

«І знову травень сонячним акордом

Зринає піснею в небес блакить.

А ми — студенти. Впевнено і гордо

Із наших вуст сьогодні це звучить.

 

Для нас відкриті всі шляхи – стежини,

І ваблять мрії неземні не раз.

Та, наче серцю дорогі світлини,

Нас повертають спогади  до вас.

 

Від дружньої студентської родини

Шлемо вітання рідним вчителям. 

Ми — юні, дужі, горді і щоднини

За все, що маєм, дякуємо вам. 

 

Ми не забули, що ми родом звідси —

З шкільної лави, що вела у світ,

З країни веселкового дитинства,

Що дивиться з любов’ю нам услід.

 

Поради Ваші з нами і донині, 

Звертаємось до них без зволікань.

Ви, вчителі, — і досі берегині

Юначих мрій, сміливих поривань.

 

Нехай вам, наші рідні,  тепло буде 

Від вдячних учнів, що спішать у клас.

Нехай щастить вам завжди і усюди.

А ми — ніколи не забудем вас!»

 

Упродовж усієї зустрічі панувала надзвичайно тепла атмосфера. Розчулені увагою та словами вдячності учителі висловили впевненість у тому, що співпраця між  Тернопільською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов та ТНЕУ продовжуватиметься та приноситиме щедрі плоди.