» » Відбувся майстер-клас фотографа Василя Шмігеля

Відбувся майстер-клас фотографа Василя Шмігеля

Дата: 30-05-2014, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Небайдужі до мистецтва люди зібралися вчора у стінах Тернопільського національного економічного університету, адже відомий тернопільський фотограф, дизайнер, рекламіст Василь Шмігель проводив майстер-клас  «Критерії співпраці моделі та фотографа.  Основи роботи моделі в кадрі».

 

Цей захід є одним із циклу зустрічей з відомими людьми, що відбуваються за ініціативи ректора ТНЕУ А.І. Крисоватого. 

 

Відкриваючи майстер-клас, Андрій Ігорович зауважив: «Сьогодення ставить перед нами нові задачі та відкриває безліч можливостей. Дуже багато студентів зараз мають професійні фотоапарати, а грамотне їх використання дозволяє вдало зафіксувати особливі миті життя. Молодь ТНЕУ – активна, творча, ініціативна. Я радий бачити вас у цьому залі і бажаю вам, щоб захоплення фотографією приносило вам лише задоволення».

 

Василь Шмігель поділився знаннями про особливості необхідного освітлення, вдалу кольорову гаму та інші секрети професійної фотографії, доповнюючи свою розповідь  презентацією. Також за допомогою моделей митець показав свої поради на практиці. 

 

Присутні на заході студенти та викладачі були в захопленні від цікавого майстер-класу. Сподіваємося, що проведення таких заходів стане ще однією доброю традицією Тернопільського національного економічного університету.