Випускники сузір’я ТНЕУ

Дата: 30-05-2014, 16:05 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 

Ну от і все. Уже перегорнули

Щоденних пар останні сторінки,

І мабуть вперше ви самі відчули,

Як плине час – скоріше від ріки.

 

Тут все, що знали, вам дали в дорогу:

Знання, уміння і душі тепло,

Щоб з часом крокувати тільки в ногу,

І щоб розчарування не було.

 

Летіть, мов легкокрилі соколята,

Робіть в життя доросле сміло крок,

Осиплеться мелодією свята

Хай вам під ноги золото зірок!

                                                 

 29 травня в затишній університетській світлиці  відбулася надзвичайно емоційна подія.  У родинному колі  зібралися цьогорічні випускники, особлива студентська молодь, що 5 років поспіль дивувала усіх своїми творчими успіхами і перемогами. Жодне святкове дійство на сцені нашого університету не відбувалося без їхньої участі. 

Серед запрошених – випускники народного художнього театру пісні «Для тебе», вокального ансамблю «Галичанка»,  ансамблю бандуристів «Калинове намисто», театральної студії «Весна», ансамблю танцю «Пролісок», а також студенти, які брали активну участь у мистецьких заходах університету протягом навчання.

 

 З  теплими вітальними словами до усіх присутніх звернувся ректор університету Андрій Ігорович Крисоватий.    Вручаючи випускникам грамотами  за вагомі здобутки у культурно-мистецькому житті університету та активну участь у збереженні славних традицій ТНЕУ, а також пам’ятні подарунки  від первинної профспілкової організації студентів, він для кожного  знайшов теплі слова та щирі побажання. 

 

Бентежними і щемними переживаннями сповнилися серця організаторів заходу – працівників відділу гуманітарної освіти та виховання.  Адже саме вони, творчі наставники, розвивали і відшліфовували вміння, майстерність та таланти  цьогорічних випускників.

 

Опісля, за горнятком гарячого чаю та смачненьким тортом – подарунком від ректора, усі  присутні переглянули відеофільм «Випускники сузір’я ТНЕУ»  про творчі миттєвості їх студентського життя. Багато емоцій викликали ці теплі спогади: і щирий сміх,  і тремтливі сльози, адже вже підбігає до завершення прекрасна пора студентства.

 

 Дорогі випускники! 


 Ми пишаємося вами, і завжди будемо чекати на вас, щоб поспілкуватися, щиро порадіти вашим життєвим успіхам, підтримати вас у нових сміливих планах та разом пригадати ваші незабутні студентські роки у сузір’ї ТНЕУ. Щасти вам!