» » Студенти ТНЕУ у телепрограмі «Ранок з ТТБ»

Студенти ТНЕУ у телепрограмі «Ранок з ТТБ»

Дата: 26-05-2014, 16:57 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Неділя, 25 травня 2014 року, стала для багатьох студентів ТНЕУ особливим днем – днем першого у їхньому житті голосування на виборах Президента України. Перед тим, як зробити свій вибір,  студенти   ФФ Аліна Гордійчук, Алла Мороз, Роман Мушинський та студентка ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина Наталя Цаль виступали у прямому ефірі телепрограми «Ранок з ТТБ». 

 

Жваво спілкуючись із журналісткою Оленою Герасименко, вони ділилися своїми думками щодо майбутнього нашої держави, переконливо доводили, що саме молоде покоління є рушійною силою для втілення позитивних та прогресивних змін у суспільстві.   

 

Також молодь одностайно висловила свою позицію щодо цілісності України, 

зазначаючи, що саме єдність країни є тим фундаментом, на якому будується сильна, розвинута і правова держава.

 

Студенти мають різні точки зору, проте всі були одностайними у тому, що потрібно бути справжнім патріотом своєї країни та докладати усіх зусиль для її розквіту.

 

 «Тільки від нас залежить, як нашу державу сприйматимуть у Європі та світі. Сьогодні кожен повинен вирішити для себе, чим він може допомогти своїй країні. Ми повинні продовжити справу героїв Небесної сотні, тих українців, які віддали своє життя за наше з вами майбутнє. Ми об'єднаємо свої зусилля, щоб здобувати якісну освіту і впевнено діяти з усвідомленням відповідальності за завтрашній день», - підсумувала  студентська молодь.