» » Відбувся виховний захід «Відповідальність молоді на дорозі та автотранспорті» за участю студентів юридичного факультету ТНЕУ та працівників Державтоінспекції

Відбувся виховний захід «Відповідальність молоді на дорозі та автотранспорті» за участю студентів юридичного факультету ТНЕУ та працівників Державтоінспекції

Дата: 15-05-2014, 14:45 | Автор: голова Координаційної ради молодих юристів Тернопільської області Роман Якубовський

13 травня 2014 року на юридичному факультеті ТНЕУ відбувся виховний захід «Відповідальність молоді на дорозі та автотранспорті» за участю викладачів та студентів юридичного факультету нашого університету та працівників Державтоінспекції.

 

Зі вступним словом про необхідність інформаційно-просвітницької роботи щодо безпечної поведінки на дорогах до присутніх звернувся к. ю. н., доцент кафедри правового регулювання економіки і правознавства, заступник декана з наукової роботи юридичного факультету ТНЕУ, голова Координаційної ради молодих юристів Тернопільської області Роман Володимирович Якубовський. Цікавими та змістовними були презентації студентів юридичного факультету ТНЕУ, членів Координаційної ради молодих юристів Мудрик Катерини («Дотримання правил дорожнього руху») та Мудрака Романа («Безпека на дорозі – безпека життя»). 

 

Про основні порушення правил дорожнього руху та їх наслідки доповіли начальник сектору профілактичної роботи ДАІ УМВС України в Тернопільській області, капітан міліції Василь Миколайович Барановський та інспектор цього ж сектору, капітан міліції Микола Миколайович Ігнатченко.

 

Між студентами та виступаючими відбулася інтерактивна бесіда, яка продемонструвала рівень поінформованості з проблеми безпеки руху. На завершення присутні переглянули документальний фільм щодо запобігання катастрофічним наслідкам дорожньо-транспортних пригод.

 

Проведений захід ще раз переконує у важливості сфери безпеки дорожнього руху для збереження найціннішого - людського життя.