» » Підсумки фотоконкурсу "Краєвиди мого міста"

Підсумки фотоконкурсу "Краєвиди мого міста"

Дата: 15-05-2014, 12:00 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Молодь ТНЕУ -  обдарована, ініціативна, творча. У цьому ми вкотре переконалися завдяки студентському фотоконкурсу «Краєвиди мого міста». Чудесні пейзажі, мальовничі фотографії презентували більш ніж одинадцять юних фотохудожників. 

 

Нещодавно за результатами конкурсу були проведені підсумки. Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич вручив учасникам та переможцям грамоти від імені ректора ТНЕУ А.І. Крисоватого та пам’ятні подарунки від первинної профспілкової організації студентів Тернопільського національного економічного університету.

 

Третє місце посів студент факультету економіки та управління Роман Кромець, друге  місце розділили студентка факультету банківського бізнесу Ольга Галяс та студент юридичного факультету Володимир Кусмарцев. Почесне перше місце виборов студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Володимир Гецько.

 

Один із учасників фотоконкурсу, студент факультету фінансів Василь Шпак, зізнався, що йому вдалося зафіксувати щастя у своїх роботах... Ми ж радіємо, що у нашому університеті навчається така талановита  молодь. Бажаємо їй подальших творчих перемог і вдалих фотокадрів!