» » Шановна університетська родино!

Шановна університетська родино!

Дата: 15-05-2014, 08:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сьогодні уся країна відзначає Міжнародний день сім'ї, традиція святкування якого зародилася з безмежної любові та вдячності до тих, хто дав нам життя, вклав свою душу у виховання та становлення кожного із нас, дарував любов і турботу, допомагав долати труднощі.

 

Родина, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осердям збереження духовних і культурних традицій нації. Це та цеглинка, з якої складається наш спільний український дім, добробут та спокій кожного з нас.

 

В усі часи любов і повага до родини була основою народної моралі, її найголовнішим законом. Ця вічна істина й надалі має бути підґрунтям сімейного виховання, могутнім чинником зміцнення духу українців.

 

У сім'ї ми отримуємо перші уроки любові – до батьків, до рідного краю, черпаємо натхнення, яке дає нам сили з посмішкою зустрічати новий день. Добрі материнські поради та мудрі батьківські настанови супроводжують нас на тернистому життєвому шляху. Саме з них проростають здобутки кожного покоління.

 

Сердечно вітаю з Днем сім'ї та бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди, миру та спокою. 

 

Нехай для кожного з Вас сім'я буде надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

 

Зі святковою шанобливістю ректор ТНЕУ А.І. Крисоватий