» » Урочисте відкриття виставки «Світе тихий, краю милий, моя Україно»

Урочисте відкриття виставки «Світе тихий, краю милий, моя Україно»

Дата: 14-05-2014, 15:15 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Урочисте відкриття виставки творчих робіт «Світе тихий, краю милий, моя Україно» відбулося 13 травня 2014 року у виставковій залі ТНЕУ.  У експозиції – роботи студентів, учасників творчих колективів, родин працівників університету.

Слова вітань для присутніх лунали від проректора з науково-педагогічної роботи університету Брича Василя Ярославовича, який нагороджував кращих авторів грамотами та подяками.

 

Щирою піснею розпочав святкове дійство родинний дует Тетяни і Любов Шарган. Запальну пісню «Чому я щаслива»  виконала солістка народного театру пісні «Для тебе» Роксолана Залізняк. Не обійшлося і без приємних сюрпризів: справжньою несподіванкою для мами, Любові Шарган, та й для усіх присутніх стала прем’єра пісні на слова Алли Бінцаровської та музику Сергія Родька «Любов твоя, мамо»  у виконанні солістки народного театру пісні «Для тебе» Тетяни Шарган. Зворушені щирою композицією глядачі щедро скупали в оплесках солістку.

 

На завершення, ведуча заходу Оксана Кічак запросила усіх присутніх оглянути виставку «Світе тихий, краю милий, моя Україно», що воістину відображає щедре розмаїття талантів студентів та працівників ТНЕУ.