» » Студентська рада та студенти Навчального - наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина сердечно вітає із найпрекраснішим святом весни – Днем матері!

Студентська рада та студенти Навчального - наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина сердечно вітає із найпрекраснішим святом весни – Днем матері!

Дата: 13-05-2014, 16:39 | Автор: студент групи Т-21 Круцько Віталій

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, Ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості.

 

Від усієї душі бажаємо Вам величезного жіночого щастя, любові і добра, щоб кожен день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

 

Оригінальне привітання можна побачити при вході у головний корпус Тернопільського національного економічного університету,  де студентська рада  НН ІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина розмістила стенд із фотографіями нашого чудового, вишуканого і завжди молодого жіночо-викладацького колективу.

 

Ініціаторами були Цаль Наталя (МЕЄЕ-21) та  Круцько Віталій (Т-21). Подяку  за допомогу в оформлені висловлюємо Тарасюк Оксані (МЕЄЕ-21).