» » Марія Новак - учасниця ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади для студентів

Марія Новак - учасниця ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади для студентів

Дата: 5-05-2014, 15:58 | Автор: Марія Новак

Я, студентка ІV курсу ФЕУ спеціальності «Управління персоналом та економіка праці», Марія Новак, взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади для студентів вищих навчальних закладів, що відбулася у Донецькому національному університеті. 

 

У Донецьку мене гостинно зустріли організатори і поселили у готелі разом зі студентами з інших міст. У перший день для учасників олімпіади організували екскурсію містом. Ми мали можливість відвідати парк кованих фігур та «Донбас арену», прогулятися вечірніми  вулицями Донецька. Наступного дня відбулося урочисте відкриття олімпіади. Нас привітали професорсько-викладацький колектив кафедри «Управління персоналом і економіка праці» ДонНУ та представники деканату.

 

В олімпіаді взяли участь 34 студенти із 18 вищих навчальних закладів  України. Виконані завдання оцінювала комісія, яка визначила переможців. Будучи учасницею олімпіади, я познайомилася зі студентами різних університетів України, зуміла визначити свої сильні та слабкі сторони, які надалі сприятимуть моєму творчому зростанню, а найголовніше оцінила рівень своїх знань з фахових предметів. 

 

Щиру подяку за інтенсивну фахову підготовку до олімпіади висловлюю доцентам кафедри управління персоналом та регіональної економіки Ользі Петрівні Дяків, Світлані Анатоліївні Прохоровській і Наталі Миколаївні Слівінській.