» » Фестиваль сучасного танцю «Життя - як танець, танець - як життя»

Фестиваль сучасного танцю «Життя - як танець, танець - як життя»

Дата: 30-04-2014, 11:54 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

25 квітня 2014 року в  Тернопільському національному економічному університеті  під патронатом ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого відбувся перший у Тернополі фестиваль сучасного танцю  «Життя - як танець, танець - як життя». Організатором фестивалю стала народна студія сучасної хореографії  “Т.А.Н.Г.О”.

 

Яскраве дійство складалось із чотирьох тематичних частин. Перша частина присвячена подіям Майдану,  друга - номерам про Україну. Третя частина філософського напрямку. Вона розповідає глядачам про “життя на злеті”, а четверта -   про незабутню країну дитинства. 

 

Фестиваль не мав конкурсного характеру. В рамках заходу колективи і виконавці демонстрували свої кращі творчі доробки останніх років. 

 

Потішили своєю майстерністю і гості свята - ансамбль танцю «Забава» з міста Хмельницького та театр танцю «Відлуння» зі Львова. 

 

Свої мистецькі вітання дарували добре відомі у нашому краї виконавці: гурт «Струни серця», заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська, Надія Гураль, Юлія Слободян, Ірина Новомлинська, юні зірочки Лілія Крисовата та Роксолана Залізняк і багато інших.

 

Глядачі щиро вітали усіх артистів, адже кожен номер був продуманий до найменших дрібниць, творча майстерність зачаровувала. У вирі чудового танцю час пролетів непомітно.

На завершення концерту ведуча свята Оксана Кічак  запросила на сцену  найочікуваніших гостей:  фіналіста проекту “Голос країни”  Тараса Мельника і супер-фіналіста «Х-фактору» гурт «Тріоду».  Зворушені теплим  прийомом глядачів  хлопці заспівали на біс.

 

Сподіваємося,   що  проведення чудового фестивалю «Життя - як танець, танець- як життя» стане доброю традицією у Тернопільському національному економічному університеті.