Ярмарок Вакансій «Prof Day»

Дата: 30-04-2014, 11:01 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

25-26 квітня 2014 року у місті Тернополі відбувся перший спеціалізований Ярмарок Вакансій у сферах комп’ютерних інформаційних технологій та ресторанного бізнесу і торгівлі. З великим задоволенням студенти і працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Кривий З.І., Мазур І.О., Борисяк О.В відгукнулися на запрошення Тернопільського обласного молодіжного центру праці взяти участь у загальноміському заході, покликаному сприяти працевлаштуванню молоді. 

 

Для студентів цінними стали презентації компаній-роботодавців. Під час заходу було обговорено питання необхідності розробки програми працевлаштування молоді в Тернопільській області. У нараді взяли участь  начальник управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Найчук Н.А., начальник Відділу працевлаштування і практичної підготовки студентів ТНТУ імені І.Пулюя Равлів І.П., директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Кривий З.І., роботодавці.

 

На Ярмарку Вакансій «Prof Day» були представлені вакансії від компаній «SementicForce», «ForteGroup», «MagneticOne», «eMagicOne», ПП «Колубмус», розважального комплексу «MAXIM», галереї «Бункермуз», кафе «Відень»,  ресторану «Палуба».

 

Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ висловлюють вдячність працівникам Тернопільського обласного молодіжного центру праці за запрошення на участь у Ярмарку Вакансій «Prof Day» і бажають успіхів у подальшій діяльності.

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Вас зацікавило працевлаштування на підприємствах, учасниках спеціалізованого Ярмарку Вакансій, просимо звертатись за додатковою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками: 

 

м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106, тел. (0352) 47-58-64; e-mail: cpv[at]wunu.edu.ua.

 

Також, Ви можете ознайомитись із переліком всіх наявних вакансій у Центрі працевлаштування та зв’язків з випускниками на сайті ТНЕУ у рубриці «Випускники і кар’єра»: 

 

http://www.wunu.edu.ua/university/centers/center-for-employment-and-alumni-relations/jobs-for-students