» » Працівникам ТНЕУ вручили подарункові сертифікати від «Укрінбанку»

Працівникам ТНЕУ вручили подарункові сертифікати від «Укрінбанку»

Дата: 29-04-2014, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

29 квітня 2014 року під час засідання Вченої ради університету директор Тернопільського відділення «Укрінбанку» Лілія Вікторівна Федорчук у рамках акції «100+1 вигода з карткою World MasterCard® від Укрінбанку!» вручила подарункові сертифікати працівникам вищого навчального закладу на суму 200,00 грн від торгового дому «Фокстрот».

 

Для того, щоб взяти участь у розіграші та отримати грошовий приз достатньо було з 1 грудня 2013 року по 31 березня 2014 року включно розрахуватись картою World MasterCard®, випущеною «Укрінбанком». Акція проводилася на всій території України в чотири етапи, участь могли взяти дієздатні повнолітні громадяни України, які є власниками кредитних карток World MasterCard®, випущених банком у рамках зарплатного проекту до основної зарплатної картки Debit MasterCard® платіжної системи MasterCard, емітованих банком для використання фізичними особами та активованих шляхом здійснення розрахунків за допомогою платіжної картки, які здійснювали оплату товарів та послуг у будь-яких торгово-сервісних підприємствах за допомогою цієї картки.

 

Переможцями від університету стали А.В. Грицьків, В.М. Ковпак, А.В. Романович, І.В. Ігнатєв. Вітаємо щасливчиків та бажаємо, щоб удача ніколи їх не покидала! Приєднуйтесь до клієнтів «Укрінбанку»!