» » Вітаємо студентів ТНЕУ – призерів Чемпіонату України зі спортивної аеробіки!

Вітаємо студентів ТНЕУ – призерів Чемпіонату України зі спортивної аеробіки!

Дата: 28-04-2014, 11:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

24-26 квітня у м. Київ відбувся Чемпіонат України зі спортивної  аеробіки. У змаганнях взяли участь 450 осіб із Тернопільської, Львівської, Сумської, Луганської, Донецької, Запорізької, Київської, Житомирської, Харківської, Одеської та Миколаївської областей. Тернопільську область представляли 57 спортсменів. 

 

Змагання проходили серед юніорів та дорослих. Учасники змагалися у степ-аеробіці, аеро-денсі та фанк-аеробіці.

 

Серед юніорів від нашої області були учні ТЗОШ № 14 і 23. У категорії з фанк-аеробіки учні школи № 14 посіли 2 місце, а з аеро-денсу – 6. У аеро-денсі учні ТЗОШ № 23 посіли 5 місце. 

 

Учні щиро дякують своїм тренерам Яні Олегівні Ткач (ТЗОШ № 14) та Наталі Миколаївні Олексюк (ТЗОШ № 23).

 

У дорослій категорії Тернопільську область представляли студенти ТНЕУ та ТНПУ. Студенти ТНЕУ стали призерами з фанк-аеробіки, а саме: «срібло» отримала збірна команда Тернопільської області 1 (Збірна команда ТНЕУ 1), «бронзу» завоювала збірна команда Тернопільської області 2 (збірна команда ТНЕУ 2). 

 

Змагання пройшли на високому рівні. Учасники залишились із позитивними враженнями від організації та рівня проведення змагань та продовжують готуватися до наступних суперництв.

 

Щиро вдячні тренерам команд ТНЕУ Ірині Михайлівні Терновій та Аллі Василівні Клименко. Бажаємо їм подальших творчих успіхів, натхнення та високих спортивних здобутків!