» » Вітаємо Юрія Володимировича Дзядикевича з присвоєнням звання «Кращий винахідник Тернопільської області»!

Вітаємо Юрія Володимировича Дзядикевича з присвоєнням звання «Кращий винахідник Тернопільської області»!

Дата: 18-04-2014, 10:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Щороку Тернопільська обласна організація товариства винахідників і раціоналізаторів України проводить конкурс на присвоєння звання «Кращий винахідник Тернопільської області». 


За підсумками винахідницької роботи в університеті за 2013 рік кращим винахідником визнано доктора технічних наук, професора кафедри інженерного менеджменту Юрія Володимировича Дзядикевича.


За свою винахідницьку діяльність Юрій Володимирович розробив і отримав 42 патенти, із яких 24 патенти Росії та 18 патентів України на винаходи та корисні моделі, спрямовані на розробку композиційних та полімерних матеріалів для захищення металевих конструкцій  від високотемпературної корозії та спрацювання.

 

У 2013 році Ю.В. Дзядикевич одержав 5 патентів України на винаходи та корисні моделі. Розроблені та запатентовані технічні рішення спрямовані на використання відновлюваних джерел енергії, економне використання енергоресурсів, охорону навколишнього середовища тощо. Ефект від впровадження винаходу становить орієнтовно 879 тис грн.

 

Вітаємо кращого винахідника Тернопільської області! Бажаємо Юрію Володимировичу творчих успіхів та нових відкриттів. Нехай його розробки найдуть своє застосування у житті та стануть у пригоді людству.