» » Робоча зустріч В.Я. Брича з кураторами академічних груп

Робоча зустріч В.Я. Брича з кураторами академічних груп

Дата: 17-04-2014, 10:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

П’ятнадцятого квітня 2014 року на факультеті банківського бізнесу відбулася робоча зустріч проректора з науково-педагогічної роботи ТНЕУ доктора економічних наук, професора Василя Ярославовича Брича з кураторами академічних груп.

 

«Від імені ректорату хочемо просити Вас працювати зі студентським активом і безпосередньо зі студентськими групами. Ми розуміємо, що це додаткове навантаження, яке потребує часу та зусиль. Проте, ми повинні розуміти, що студенти – це наше майбутнє. Як результат проведених досліджень, ми можемо констатувати, що студент, який живе цікавим життя в університеті, приїхавши додому, контактує зі своїми знайомими, родичами, товаришами. Він заохочує цікавитись нашим навчальним закладом, абітурієнтів дізнаватись про студентське життя  та перспективи у навчанні»,  − зауважив Василь Ярославович.

 

На зустріч також був запрошений директор студмістечка Іван Володимирович Плішко, який наголосив, що студенти, які проживають у гуртожитку, потребують особливої уваги, зокрема першокурсники. 

 

Декан факультету банківського бізнесу, кандидат економічних наук, доцент Богдан Петрович Адамик запропонував наступного навчального року студентів факультету поселяти в одному гуртожитку, що допоможе згуртувати молодь.

 

На завершення куратори академічних груп проінформували про проведену роботу та плани на майбутнє.