Карпатська дивовижа

Дата: 16-04-2014, 14:17 | Автор: Юрій Дзюла, наставник групи ФКчт-21 ННІІОТ ТНЕУ

Цими днями студенти групи ФКчт-21 Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ разом зі своїм наставником, методистом відділу гуманітарної освіти та виховання Юрієм Васильовичем Дзюлою побували в Карпатах, де побачили справжні загадки природи: у п’ятницю, біля водоспаду Гук, милувалися квітневим снігом, згадавши дитинство, гралися в сніжки; субота була наповнена красою Буковелю – європейським духом і українською гостинністю; неділя показала дивовижне Яремче, а Коломия запросила у царство Писанки.

 

На особливу увагу заслуговує приватна садиба «А ми з млина», що знаходиться у с. Микуличин, в якій проживали студенти коледжу: архітектурна довершеність, вишуканий стиль виконання, аура небуденного затишку, кругозір наповнений гірськими масивами, що наче пахнуть снігом. Можна сміливо сказати, що усі студенти були в полоні Карпат, з якого не хочеться повертатися.

 

Подорож… Розмаїття краси… Карпатський дотик до прекрасного… Ці неймовірні миті найкраще згуртовують студентів, допомагають їм входити в самостійне життя, адже як добре було спостерігати за тим, як колективно готуються сніданок, обід та вечеря, а також ведеться якась неймовірна та захоплююча бесіда. Заради цього хочеться жити та насолоджуватися тими багатствами, що подарував Господь.

 

Дуже символічним акордом екскурсії у Карпати стала поїздка у музей Писанки, що в Коломиї. Збагатившись новими знаннями про наше писанкарство, придбавши декілька майстерно виконаних писанок, можна сміливо ступати у світле Христове Воскресіння, яке неодмінно зробить нас добрішими, кращими та духовно багатшими. До нової зустрічі, неймовірні Карпати!