» » Урочисте відкриття навчально-наукового центру кафедри обліку і правового забезпечення АПВ

Урочисте відкриття навчально-наукового центру кафедри обліку і правового забезпечення АПВ

Дата: 14-04-2014, 12:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

11 квітня 2014 року відбулося урочисте відкриття навчально-наукового центру кафедри обліку і правового забезпечення АПВ, який містить у своїй структурі міні-музей історії обліку і контролю, тренінг-центр «Облікова документація», тренінг-лабораторія «1С – бухгалтерія» та студентську наукову секцію «Учні Луки Пачолі». 

 

Захід розпочав завідуючий кафедрою, кандидат економічних наук, доцент Руслан Феоктистович Бруханський. Привітавши учасників та гостей свята, він розповів про досягнення колективу.

 

«ТНЕУ – визнаний центр науки, пізнання і духовності, флагман економічної освіти України. Ми пишаємося тим, що є частиною університетської родини. Сьогодні тут зібралися першокурсники, які лише починають свій шлях у нашому вищому навчальному закладі, та випускники, котрі є гордістю нашого факультету», - сказав Руслан Феоктистович.

 

Під звук рахівниці завідуючий кафедрою обліку і правового забезпечення АПВ та студентка групи ОПЗ-11 Лілія Варава урочисто перерізали стрічку та молодь мала змогу вперше перетнути поріг міні-музею історії обліку і контролю. 

 

Особливими гостями свята були бухгалтер 50-х років ХХ століття та наш сучасник. Задумливо потираючи вуса, один із них обраховував заробітну плату за допомогою рахівниці, інший, поправляючи стильну краватку, – на комп’ютері.

 

Руслан Феоктистович провів екскурсію для студентів міні-музеєм історії обліку і контролю.

 

Першокурсники виголосили клятву та були посвячені у студенти. Від імені випускників їх привітала представниця групи ОПЗ-51 Оксана Пушкар.

 

Лілія Варава виконала пісню про Україну. На завершення урочистої частини студенти кафедри обліку і правового забезпечення АПВ випустили в небо повітряні кульки з бажаннями. 

 

Після цього гості відвідали тренінг-центр «Облікова документація» та  тренінг-лабораторію «1С – бухгалтерія», де проводилися практичні заняття. 

 

Свою роботу проводила також студентська наукова секція кафедри «Учні Луки Пачолі». Учасники розповіли цікаві факти з життя засновника принципів бухгалтерського обліку.