» » Зустріч студентів із архиєпископом

Зустріч студентів із архиєпископом

Дата: 11-04-2014, 14:44 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У рамках проведення ІІ фестивалю-конкурсу духовно-митецької творчості студентів ТНЕУ «Дорога до істини», 10 квітня в університетській світлиці пройшла зустріч студентської молоді з архиєпископом Бучацьким, Кременецьким і Тернопільським Нестором на тему «Духовна краса людини».

 

У затишній атмосфері молодь слухала роздуми святого отця про совість, гріх, віру, любов, заповіді Божі та церкву. Простою та зрозумілою мовою гість наводив присутніх на роздуми щодо духовного вдосконалення людини та його важливості у нашому житті.

 

Студентка ННІМЕУ ім. Б.Д. Гаврилишина Тетяна Дмитрук поділилася враженнями від спілкування: «Ця зустріч відволікла нас від щоденних, рутинних проблем. Архиєпископ навів нас на роздуми як варто поводитись людині та як зростати духовно. Його приємно слухати, він вміло та доступно розповідав про те, що духовність і мораль не є тотожними, а сама духовність є частиною нашої природи. Найціннішим було те, що відчувалась душевна спорідненість, що спонукала нас до роботи над собою».