» » Презентація програм наукових обмінів імені Фулбрайта в Україні

Презентація програм наукових обмінів імені Фулбрайта в Україні

Дата: 11-04-2014, 14:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

15 квітня 2014 року об 11 годині 10 хвилин у приміщенні Тернопільського національного економічного університету (аудиторія 11402, корп. №11) відбудеться презентація програми наукових обмінів імені Фулбрайта в Україні для студентів, аспірантів та викладачів. 

 

У заході візьме участь також представник програми академічних обмінів ім. Фулбрайта в ТНЕУ професор Роберт Хіромото.

 

Програма ім. Фулбрайта оголошує наступні конкурси:

 

Fulbright Graduate Student Program - навчання в університетах Сполучених Штатів Америки терміном від одного до двох років для здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть взяти участь студенти старших курсів, випускники українських вищих навчальних закладів, аспіранти.

 

Анкети на конкурси приймаються до 16 травня  2014 року.

 

Fulbright Faculty Development Program - проведення досліджень в університетах США упродовж 6-9 місяців. До участі у програмі запрошуються: викладачі і дослідники віком до 40 років, з дворічним професійним досвідом, які ще не мають наукового ступеня, та молоді кандидати наук (не пізніше 3-х років після захисту).

 

Анкети на конкурс приймаються до 1 листопада  2014 року

 

Fulbright Scholar Program - проведення досліджень в університетах США на період від чотирьох до дев’яти місяців. У програмі можуть взяти участь кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники з п’ятирічним досвідом без наукового ступеня та аспіранти або здобувачі, які отримають науковий ступінь до вересня 2014 року.