» » Максим Павлов: «Головна якість висококваліфікованого фахівця – вміння правильно продати свої знання»

Максим Павлов: «Головна якість висококваліфікованого фахівця – вміння правильно продати свої знання»

Дата: 10-04-2014, 16:36 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками

Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Кривий З.І., Борисяк О.В. і керуючий Тернопільською філією ПАТ КБ «Приватбанк» Павлов  М.С. взяли участь у роботі секції № 2 «Актуальні проблеми економіки та управління на мезо- і мікрорівнях» Загальноуніверситетської студентської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації».

 

Цікавим був виступ Максима Сергійовича Павлова «Формування якостей висококваліфікованого фахівця», який також взяв активну участь у дискусійних обговореннях доповідей студентів. Формулу успіху Максим Сергійович сформулював так: «Важливо, не лише знати предмет діяльності, а й вміти донести його до клієнта-споживача». 

 

Учасники конференції розглянули питання адекватності і відповідності  запитів, очікувань студентів щодо майбутнього робочого місця та рівня вимог, пропозицій від роботодавців.

 

Олена Володимирівна Борисяк, провідний спеціаліст Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками, відмітила, що на роботу все частіше беруть студентів та випускників ТНЕУ без досвіду роботи, звертаючи увагу на їх готовність навчатись, наявність організаційних здібностей, уміння працювати в команді, креативність мислення та ін. 

 

Підсумком дискусії стала домовленість про розширення співпраці працівників Центру з професорсько-викладацьким колективом факультету економіки та управління щодо пошуку нових науково-методичних механізмів сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ТНЕУ.

 

Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ висловлюють вдячність колективу факультету економіки та управління за запрошення на  конференцію й бажають натхнення i процвітання на науковій ниві.